chill

Hallå där!

SItter just nu hemma hos Micke, han ligger typ och sover, tråkmåns. haha. I helgen har vi varit hos Pelle, vi har krökat och chillat. Och igår var vi på resturangen och lyssnade på trubadur, fast han var värdelös. haha. Och nu sitter vi här och degar, man kan ju undra om micke kommer sova hela natten. Och de är Valborg på onsdag, vad fasen ska man göra då? Ska iallafall bli skönt och vara ledig. Plus att vi kommer tillbax till skolan den 5 och jag fyller år på lördagen. Satan vad de ska bli najs.

Och Grattis Emily och Sofie som har fått deras lillebror Leon. Ur söt!

Kolla Emilys blogg eeemily.blogg.se

NU ska jag vara social med min MIckiiilii ;)

Puss// Naliie

stall katastrof

Ni ser ju bara rubriken, herregud. Idag när vi var i stallet, så skulle jag och Emma bygga bana för vi hade markarbete. Och så sa vi åt några att fixa våra hästar, så vi hann bygga klart. Och så kommer sirpa ut och säger " Nu får ni skynda er" hon ba ni måste sadla era hästar, vi ba men de har dem andra gjort hon ba men tränsa då. Och när vi kommer in i stallet så har dem inte ens sadlat. så jag och Emma fort som satan och hämtade sadeln och tränset, ut i ridhuset hoppar upp, när vi kommer ut på utebanan så har vi byggt fel, Jag och Emma ba aa men yes. När vi hade ridit ett tag kommer Jennifer och skriker efter sirpa. Då har Gurra suttit fast i spiltan med snöret runt benen och huvudet mellan benen, så då var petra tvungen att spola honom, och när sirpa kommer tillbaka, så när vi skulle göra övningen, då kommer Riko springade över stallplan med bara en sadel på sig, och Lollo stog vid stallet med tränset. Så där fick Sirpa och en annan tjej fånga in honom. Snacka om KATASTROF. Och Fanny ramalade av.
Det var inte kul!!!

Bye// Naliie

Michael <3

8 underbara månader med dig älskling, jag älskar dig så himla mycket. Kan inte förstå hur tiden kan gå så himla fort. Det ska alltid vara du och jag, Du är den finaste som finns i mitt liv. Ingeting fungerar utan dig. <3image38

idag är de stallet som gäller, de ska bli kul, najs väder och en bra häst är ju aldrig fel haha. Och imorrn ska vi på studiebesök med skolan, de ska bli najs. Äntligen slippa skolan för en dag.

Skriver mer sen. Pusspuss// Naliie