90 cm med iton, again!

Hej hej!
Kom nyss hem från stallet! måste säga att de var såå roligt, hoppade 90 på Iton igen, och de gick så fruktansvärt bra. Vi hoppade med långa tyglar. Skit skojj, men när jag hoppade 90 så tog jag tag i dom, ifall jag skulle ramla av. Som stackars hemma gjorde. Och sen så hoppade vi studs, hur skojj som helst. Jag skulle ienltigen ha Vasaris men Fanny ville byta så då gjorde vi det. Och de är hoppning nästa onsdag med, jag längtar redan. Då vill jag ha Iton igen tror jag, eller någon Ponny. Och min söta Aqita har fått kolik, så hon låg i spiltan hon såg helt död ut, stackars min sötnos.

Nu blir de hoppa in i duschen och bli av med all hästlukt. Sen så ska jag väll åka hem till Mickeliie!
Laddar upp bilder senare :).

PUSS! "~Naliie~"

tatto

God morgon!
Skolan börjar snart. Ska bara dra i mig lite käk och fixa håret, sen så är de bara dra dit. Slutar ju vid halv 2 så de är ju najs, har bara 3 lektioner. Efter de ska jag nog beställa tid på tatto, hoppas dom har en tid i veckan eller nått. :)

Nä nu väntar frullen!

PUSS "~Naliie~"

Min dator sammarbetar.

Ska man väll skriva ett litet god natt inlägg i denna blogg. Nu äntligen så sammarbetar min dator med mig. Fast msn vägrar försvinna från min dator. Men men så länge den inte hänger sig så är de lungt. Just nu håller jag på att kolla efter medryttarhäst, fast alla bra man hittar står typ 1000 mil här ifrån. Förutom några som står i hanige. Så de är najs.

Nu ska jag ta och läsa min underbara bok. Mannen som kunde tala med hästar.

God natt

"~Naliie~"