2008, ett bra eller dåligt år?

Nu är de inte långt kvar tills klockan är 12, och jag har inte ens fixat mig. Ska göra de snart men innan jag gör de så ska jag skriva ned vad jag har gjort 2008.

Hoppat över 1,05
Tatuerat mig
Varit på Teneriffa
Ramlat av en gång
Fått en ny Laptop
Fyllt 18 år
Blivit bättre i skolan
Blivit granne med Idah

Och en massa massa mer, NU måste jag verkligen göra mig iordning.

"~Naliie~"

Nu är de inte långt kvar!

God morgon alla glada! Nu fick äntligen ett kort på min Nyårsklänning och skor. Åh jag längtar så mycket till ikväll. Fast de skulle ändå vara så grymt att vara i stan och kolla på fyverkerier de är så grymt häftigt och så himla fint.
Vart ska ni tillbringa eran Nyårsafton?

Visst är den tjusig!


Och sen dom ursnygga pumpsen!


Ni ska få se senare när jag har fixat till mig och så, en Nyårs outfit helt enklet.

Vi ses!

"~Naliie~"

Tack Hockeymamman!

Tack Hockeymamman som skrev en insändare till Nynäsposten om oss caféria tjejer. Jag tycker ochså att vi ska ha en högre lön för vårat slit där uppe, de går inte en enda dag utan att de finns tjejer som lägger sin fritid på att stå däruppe för spelare/föräldras skull så ni ska få er en god kopp kaffe och en korv. Vissa städar inte efter sig, slänger inte ens gammal mat, och så finns de folk som får ta skit från alla andra för att de vet inte hur man hanterar en caféteria. De är inte ett blaj jobb. De är inte så kul att stå att sälja gammal mat som har stått ett tag, och de är vi tjejer som får skämmas för de. Så jag hoppas verkligen att vi får en bätte tim lön.


"~Naliie~"