badade med kläder

Tjena tjena!
Igår var jag och micke på hockey match på hovet, det var as kul. Fast innan matchen hade börjat så var de nåra som smällde smällare så de small som satan. Det var sjukt mycke poliser där. Och vilket drag de va när matchen var i gång, jag och Micke skulle ha stått mitt i aiks klack, men vi satt en bit i från. De va grymt mycket folk. Och Aik vann med 4-2. Oj vilket drag de va när de gjorde mål. haha. 

Idag har jag och micke bara varit hemma, hur skönt som helst. Men mamma va inte så glad när jag sa att jag inte varit i skolan. Men ska försöka skärpa mig lite. Idag när jag och micke skulle bada, så satt micke på vattnet så jag gick in i badrummet då sitter han där med kläderna på. haha. Så jag hoppade ochså i med kläderna haha skit kul va de. Kan lägga in en bild senare. hehe. Mina möbler kommer på måndag, och jag min madrass skulle komma nästa måndag men de ringde idag och sa att de skulle komma sammtidigt. Fan vad najs med ens större säng.

Just nu så sitter jag och micke hemma hos jimmy och chillar lite. Men nu så ska jag umgås lite.

Michael, du är den bästa som har hänt mig <3

Lägenhet på g

Hallå där!
Jag och Micke kanske har fått en lägenhet, i centrum. Är inte de lite najs eller. Jag hoppas verkligen att vi får den. Gud vad kul de kommer bli. Det är en etta, och de ska renovera om den helt. Så de är ju najs och flytta in i en nyrenoverad lägenhet. Och handla massa saker, ååh jag verkligen hoppas hoppas hoppas att den är vår.
Och de är inte ofta man får sån tur att flytta till centrum. Så nu är de bara att söka jobb. Kommer ta vad som helst. Bara jag tjänar pengar. haha!.

Idag ska jag och Micke kolla på Hockey på hovet, Bajen- Aik. Det ska bli skojj.


Vi har bokföring nu, men de är inte en käft som lyssnar haha. HATAR BOKFÖRING.


Puss/ Naliie

träffa älskling

Hallå där!
Just nu sitter jag i mickes stuga, han är inne och duschar. Guud vad det pirrade i min mage när jag träffade honom. Det var verkligen hel mys, och bara få pussa på honom. Jag fick en jätte fin askopp av honom en ljus grön. Med teneriffas ö på botten, sen fick jag en svart liten väska av hans mamma, skit söt. Undrar när han är klar där inne. hm. Ikväll så ska vi kolla på film och svulla, vi har köpt hur mycket som helst. Så det blir mysigt,och äntligen sova med han.


nä men hade bra.

pusss // nalíie