Chill!

God morgon!
Igår så när jag och Linda vaknade så drog vi hem till henne, hämtade badkläder och drog till torö och badade. De var så varmt i vatten, verkligen hur härligt som helst. Sen så drog vi till stallet, Linda hoppade det gick verkligen skit bra. Och när hon hade ridit klart så fick jag skritta av. De var länge sen nu när jag satt upp på en häst, sen i Juni. Och jag hade inte värdens bästa kläder heller, jeans, shorts ballerina. haha.

Bilder:

Här har vi Jojje.


Linda hoppar.


Och jag som skrittade av.

Och här har vi furir, som stog på herrhamra förut tillsammans med jojje!Idag kommer älskling hem! Lite jag längtar tills han ringer och säger att han är i stan. För då ska jag ta första bästa buss till honom. Så nu ska jag fixa mig iordning.

PUSS! "~Naliie~"

Outfit ;)

Måste bara göra en dagens outfit!


Topp- från hm
jeans shorts. Gammla
Armband- Glitter
Örhängen Glitter

haha de är najs ju. Om vilken minut kommer Linda. Vi ska ner till freja och äta :). Så hade najs folket i sommarvärmmen!

"~Naliie~"

shopping sol och bad!

Hallå i sommarvärmen!
Just nu väntar jag på att Linda och Mica ska höra av sig, vi ska ner till Nicksta och sola lite. Igår var jag och Mica i farsta, kan ju säga att de är ingen bra ide att shoppa när de är 30 grader ute. Fy satan, och vi gick från farsta strand till centrumet. Och de kändes som en evighet för de var så fruktansvärt varmt. De jag kom hem med va:

En ny plattång
Ett linne
Armband+Örhängen
En väska
Läsnaglar och en mascara


Jag vill shoppa mera, men de går ju inte de är för varmt för de. hehe! Men de lär ju bli mer shopping snart iallafall. Fick ju lönen i fredags plus underhåll, så lets shoppa!

Och i fredags var jag på rotundan med Iza, Madde Idah och Mica. Det var ett jäkla bra tag sen vi träffades brudar. Sen så vandrade vi runt i hamnen sen så drog madde och iza hem för de skulle upp och jobba. Och jag,Mica och Idah drog hem till mica och chillade. Sen så hängde vi med idah en bit hem, och sen så somnade jag! det va skojj!

Nä nu måste jag be Mica skynda sig lite!

PUSS! "~Naliie~"