Kväller

Go kväll!
Kom nyss hem från Mica, jag Mica och Idah har bara chillat idag. Sjöng singstar, haha fan vad falskt de lät när vi sjöng, men de var skit skojj. Sen så nu har vi suttit ute på hennes inglasade altan, och satt och snackade, jag och Idah körde memory haha. Jag vann! Och nu sitter jag här och ska snart sova. Sista dagen imorrn! och vi ska till 1000 lokaler imorrn och städa. Har bara lust att stänga av telefonen och bara sova. Men de kan jag ju inte, måste ju ha dom där pengarna. Får väll stå ut en dag till.

God natt folket!

"~Naliie~"

Torsdag

Halloj alla människor!
hur är de läget med er?. Hoppas de är bra i de typiska svenska sommarvädret. Själv är man trött och sliten efter 3 veckors sommarjobb, och plus att jag har nageltrång! haha. Bara så ni vet. Lite skämt och sido.
Slutade att jobba för nån timme sen, väldigt skönt. Och bara komma hem och slappa lite. Men de värsta va ju att jag försov mig, och de var väll klantit gjort, sov ju hos micke så jag vaknade 10 min innan bussen gick. Så de var bara att klä på sig och springa till bussen, hatar verkligen att stressa, då blir hela dagen förstörd. Sen i går så åkte jag och micke till konsum, sen när vi skulle åka hem så hade han inget att åka på för hans bussbiljett gick ut, så vi fick GÅ förstår ni gå ändå från spångbro till grödby, kan ni förstå hur långt de är?. Jag trodde jag skulle dö när vi kom hem. Fast vi har ju gått där många gånger när vi har missat bussen eller om vi inte har nått att åka på. Men de är så himla jobbigt. Men jag fick iallfall motion, kan ju behövas när man åker bil hela tiden när man jobbar. Haha! Så man inte ser ut som en fläskis.

Och igår var jag och spände min räls, haha. Sen så drog jag och Idah till handen, köpte en gul tunika på gina, väldigt fin. Sen så kom de en sån där comviq kille till oss och a orkar inte berätta hela, men se slutade med att jag fick en telefon allstå en gratis och ett abonnemang. Skulle betala 99 kr. Och ingen månadsavgift. Vem tror att jag blev lurad? haha JAG! jag är så korkad att jag går på sånt där. Fast dom pratar faktiskt bort en så man tänker inte på vad man gör. Men vi får väll se om de kommer en massa räkningar och skit. Då ska jag stämma dom jävlarna!. Ingen ska lura naliie!

Nä om man ska ta och hoppa in i duschen, så man känner sig lite fresch efter dagens arbete! hehe.

"~Naliie~"

Tisdag

Halloj!
Är hemma hos Micke just nu, sitter här helt själv. Han, Patrik och rickard är och lirar fotboll. Och jag orkade inte följa med. Ska upp vid halv 8 så lär ju somna snart. Ska till Jordbro och spänna rälsen. hehe. Min söta Idus ska med. Vill ju inte åka dit själv. Nu är de bara 2 dar kvar, sen slutar jag och jobba. Känns så underbart. Kommer sova som en gud. Sen får man ju lön i juli, för att man har slitit arslet av sig. HAHA!

Så undra vad man ska göra nu? Kolla på jönssonligan hehe. Dom är ju så sköna!

Godnatt folket!

"~Naliie~"