Nåttarö

Hallå hallå!
då var man hemma igen i nynäs, faan vad tråkigt. Vi hade skit kul iallafall, satt och sjöng, så var de några bajen jävlar där ute ochså, så vi satt och sjöng. Om att bajen inte har något ishockey lag. Typ fattiga bajen och skit, de var verkligen kul. As bra väder, bra musik, roligt folk. Fast jag och micke åkte hem idag, för att han var as bakis och trött, jag va oxå de men jag ville endå vara kvar, fast endå inte. Beslutsångest?. Men de sluta med att vi åkte hem iallafall. Jag är så sönder bränd så de känns som att någon har hält 100 grader varmt vatten på mina axlar. De är inte skönt. Så har jag världens solfrossa, fryser som satan. Carro och hennes syster Eliie skulle oxå hem, men då blev nåra ledsna för att de skulle åka, för de hade hundarna med sig, och de hade tydligen fått i sig sprit och rå kyckling och aa en massa skit, och då sa de att de skulle dra, och när jag och Micke börja gå, så ba men va fan tog de vägen, sen så när vi satt på båten så kom dom inte, Så då hade tessan och dom sagt att de skulle stanna och så gjorde dom de. Så jag kände mig så jävla taskigt för att jag var den enda som drog hem. Men men. Vi lär ju dra dit ut massor med gånger.

Hade najs folket, nu måste jag tina upp haha!.

"~Naliie~"

nu drar vi till nåttarö!!! byye

Idag drar vi, fan vad skönt de ska bli och åka till underbara nåttarö, umgås med klassen, och bara hade så jävla roligt!
Båten går klockan 4, vi ska samlas klockan halv 2 och äta innan vi drar. Ska bli så himla mysigt. Så är de ju drömväder ochså. De kan ju inte bli bättre. Så vi är typ en jävla massa som ska dit, de är inte hela klassen men nästan, tror jag. Sen är de annat folk där. Plus att de är bröllop där ute, snacka om att de kommer vara drag där då. Wohoo.

Syns på söndag då folket, berättar då vad vi gjorde för kul."~Naliie~"