Vi ses om en vecka!

De här blir nog mitt sista inlägg innan jag åker. Idag träffade jag Tessan hel mys, så jag Sandra, Carro och Tessan gick till Pizza house för att äta lite sen så tog vi bussen. Jag hoppade av vid mig för jag var tvungen att hämta min väska och de så kom micke och Anki och hämtade mig. Hur gulligt som helst!

Nu skriker micke och dom på mig för att jag ska komma upp och kolla på match!
Men ni får ha de så bra här i kalla Sverige medans jag kommer ha de varmt. Ta hand om er så ses vi om en vecka!'
PUSS!

"~Naliie~"

Flygande hundar, finns de?

De är ju ingen snö ute, vad är de här? Jag kollar ut genom fönstret och inte en snö flinga ligger kvar på marken. De kommer bergis när jag kommer hem.  Men från att vara jätte mycket och nu till ingenting kvar.

Vilken sjuk dröm jag drömmde i natt. Jag var tydligen i Egypten och var soldat och sen så var de nån som skulle dra av hår på en flygande hund ( Som dom gör i Tarzan) Helt sjukt.

Vi ses sen!

"~Naliie~"

Nu är allt ned packat!

Nu står min resväska så fint i mitt rum helt ned proppad med kläder och annat. Nu är jag verkligen taggad på att åka. Så imorgon så kommer Micke ner hit och hjälper mig att bära och så, jag kan ju inte ta allting själv på bussen de lär blir lite krångligt. Och så har jag ju fått minneskortet av min bror, gissa hur många kort jag kan ta? 40 st lite arg jag är då. Kul att kunna ta så några kort bara. Men Micke har med sig kamera oxå sen så får man väll ta mobilen.
Visst är väskan snygg?


Och idag kom min vän Tessan hem från egypten oxå. Så imorgon ska jag träffa henne, de ska bli hel mys att få höra vad hon har gjort dem här 2 veckorna.

Nu ska jag tvätta bort smink och sätta på mig mjukiskläder.

Sov gott & dröm sött!

"~Naliie~"