Riktigt höstväder

Vilken ruggit väder de är ute, de är ingen höjadare att gå ut iallafall. Så idag lär de bli chill kväll iallafall. Med en bra film och bara slappa, jag kan ju bara glömma godis, har så fruktansvärt ont i tänderna. Men de är bara knapra alvedon så de håller ett tag så man kan äta nånting iallfall.

Igår jobbade jag igen och de var skit kul, de går bara bättre och bättre men de blir jobbigt när folk ska ha en massa saker och man ska slå in allt på kassan, men då brukar idah få ta över så ger jag de dom vill ha istället. De blir mycket enklare.
Så vi kom hem vid 11 väldigt segt började 4 till 10 och bussen gick halv 11 från kvarnängen, snacka om storm när jag gick av bussen kändes som att man skulle flyga iväg haha.

Nu måste jag fixa mig lite. See ya!

"~Naliie~"

utmanad av mikkis

Berätta 5 sanningar/saker människor inte vanligtvis vet om dig. Utmana sen 5 personer att göra detsamma.

1.  Jag har ramlat av 3 gånger
2.  Jag har aldrig tävlat
3. Jag bor i nynäs högsta hus
4. Jag är rädd för Izas hund
5. Jag har flyttat  gånger.

Jag utmanar:
Izabelle
Idah
Smurfenh
Mica

Torsdag

Vaknade vid halv 7 i morse, de är inte direkt kul och gå upp tidigt när man har lov. Fast dagen blir så mycket längre och de är skönt. Istället för att gå upp klockan 1 och då är dagen förstörd. Så klockan halv 8 tog jag och Micke bussen till Jordbro för att spänna rälsen, och jag fick 2 gummisnoddar som sitter fast i underkäken och upp till överkäken. De är verkligen hur jobbigt som helst, fast jag ska ta bort dom när jag äter och ska borsta gaddarna.

Och i handen träffade vi på Madde som stog och sålde glass, sötnötan fick en kund på 2 timmar, stackare. Så vi gav henne lite sällskap. Väldigt trevligt. Och sen så kom de fram en gubbe till mig och fråga mig ifall jag ville köpa ett cigg paket för 20 kr jag ba ne jag har egna typ. Sen så sa han ta dom och la den i armen på mig. Haha väldigt snällt.

Idag ska jag kanske jobba istället för Mica hon ringde när jag satt på tåget så ska ringa Idah och höra med henne när vi börjar och slutar. Måste ju få in lite extra stålar när man ska åka utomlands.

Hade fint i regnet!

"~Naliie~"