Mysigt

Hej svejs. Idag vaknade jag ovaligt tidigt, vid 8 typ. vad är de för fel på mig? hehe. Så jag och Mamma har storhandlat idag rikigt mysigt att ta en promenad på morgonkvisten. Fast de är sjukt kallt ute, brr.

Tack för en trevlig kväll Idus och c/o de var rikigt kul haha. Och btw nynäs vann med 11-1 väldigt spännade match, eller inte. Sen så drog vi och tog en cider på mix. Mys!.

Ikväll blir de nog kul, hoppas de iallafall. Vad ska ni göra ikväll då?


"~Naliie~"

hela 22 år

GRATTIS BROR på 22 årsdagen! Hoppas du får en bra dag!!! :D


Mina söta små kusiner, världens sötaste!

Jag fick tillbaka min kamera igår, så nu kommer jag ta massor av kort. Helt underbart.

"~Naliie~"

As najs kväll

Go kväll!

gårdagen blev as lyckad, vi hade skit kul vi drog där i från vid halv 3 och satt på donken tills första tåget gick. Lite drygt men väll hemma så tog jag och Chenoor bussen från stationen för vi pallade inte gå upp, Jag skojjar inte mina fötter va döda. Och när vi skulle av så stannar inte bög äckel chuffören så han stannade nedanför backen. Vi som tog bussen för att skippa den men nej nej då var de bara att gå upp fy fan. Och vi var hemma vid 7. Lagom trött.Och idag har jag träffat Griiiisen (Madde) Vi spelade tv spel och käkade nudlar, väldigt trevligt.


Nu ska jag och Idah kolla på film innan vi drar, ska bli skönt att komma härifrån ett tag, så jag kommer inte att blogga så mycket. Men vi ses gott folk!


"~Naliie~"