hoppas jag kan de då

Ska nog kolla på film nu och inatt kommer jag förhoppningsvis att sova. Har vaknat nu 2 nätter i rad för att jag har haft så jäkla ont i halsen. Och jag måste käka de där jävla pencilinet i 10 dagar, roligt påsklov!

Nu funderar jag om jag ska se på film, så man inte går och lägger sig så jäkla tidigt men jag somnar ju iaf framför filmen ändå så de spelar ju ingen roll. Jag är rätt så rolig att kolla film med somnar efter 15 minuter.

Blir de Bambi2 , Askungen, eller Seabiscuit? haha roliga filmer va?God natt och sov gott

"~Naliie~"

jag är rastlös

vad tråkigt jag har de, de är verkligen värdelöst att vara sjuk och bara sitta framför datorn hela tiden. Jag har sätt lite på bambi 2 allstå den filmen är så himla rolig. " En prins säger inte tjohoo" En fim ni måste se.

Jag vill ta mig en promenad eller nånting fast hur kul är de att gå själv. Någon som vill med? Känner att jag måste ut och gå lite, nu när de är vår och allt.Nu ska jag ta och käka pencilin igen. Blä!


"~Naliie~"

aj min hals

Hej gott folk!
Har nyss varit nere på akuten med min hals och jag kan bara säga att jag har en kraftig halsfluss. Fy satan läkaren ba kolla henner halsmandlar dom var tydligen stora som hus. Så nu ska jag käka pencilin i 10 dagar fan vad roligt, NOT! Har nog aldrig haft så jävla ont i min hals fy satan.

Och idag fyller Angelica 18 år :D Grattis gumman hoppas du får en jätte rolig dag!

Nej nu ska jag ta och kolla film eller nått.

"~Naliie~"