Grönan och sol helg

Hej bloggen!

Vilken rolig helg jag har haft och de har varit ett underbart väder.

I Fredags var de sista praktikdagen så efter de så drog jag, Chenoor, Sandra och Ante till grönan vi hade hur kul som helst. Speciellt när vi åkte bläckfisken haha. Och jag fick nog världens största sockervadd.
 I Lördags så drog jag, Sandra och mamma till Nicksta och solade hur underbart som helst, sen blev de mix för lite lunch/middag sen så var vi där ett tag och senare så drog vi ner till freja där de var massvis med folk så de var roligt.


Jag och Chenoor i bläckfisken
Idag så var vi och solade igen, och snacka om att jag har blivit brun, helt underbart. Och vet ni vad jag och mamma gjorde? Vi tog årets första dopp, Mamma lixom hon är världens badkruka haha.Och jag fick jeanskjolen från bik bok ochså. Så himla snälla!

Nu ska jag ta en dusch och ta en kvällsmacka. Så ha de så bra så länge!

"~Naliie~"

29 MAJ!! ja den kan dom.

Hej alla glada!

Inatt hade jag en rolig dröm jag drömde nämligen om STUDENTEN fast helt annorlunda. Har nyss kommit ut ur duschen ska snart fixa mig. Igår shoppade jag ett par Leggings, en Tunika och ett baslinne. Visar bild senare.

Idag är de sista dagen på praktiken då, känns helt sjukt att jag har varit där i 4 månader. Och efter praktien ska vi till grönan, woohoo.Ha en jätte bra dag idag. För de ska jag ha!

"~Naliie~"