KÖRSKOLAN!

Jag var galet nervös innan körningen idag men jag måste säga att det gick bra det är bara lite saker jag ska träna på sen är nästa körningen i November igen och då ska allting sitta. Så jag kanske har ett körkort innan året slut jag hoppas det iaf! Det är det med dragläget som är lite bökigt men jag skyller på att det var en ny bil jag körde och att jag var nervös det får man väl skylla på? ;) 
 
 
 
 
 

Minns inget från igår kväll!

Jag har haft en grym löningshelg på Aya med mina fina vänner! 
Bjuder på lite bilder från helgen!
 
 
 
 
 
Och nu är jag galet nervös för om några timmar ska jag till Körskolan och jag hoppas det kommer att gå bra. Jag var ute och körde igår och det gick jättebra till skillnad från i Tisdags. Det gäller och vara lugn för jag vet att jag kan men får se hur det går! 
 

Lill lördag!

Vilket väder vi har haft i idag 15 grader och regn men det är bättre än snö och 15 minus, så nu hoppas vi på att det håller i sig ett tag framåt. Det behöver inte ens komma nån snö om jag fick välja. 

Imorgon är det pyjamas party på jobbet så nu måste jag hitta nånting och ha på mig, någon som har en flanell pyjamas över? Får väl dra på mig en morgonrock och tofflor. 

Hörs!