Miljoner saker!

Nu händer det en hel del och det är en massa roligt som jag inte vill yttra mig om än men är så glad, lycklig och riktigt stolt över vissa saker! 

Igår blev det Stockholm med ni Nicklas och hans familj vi firade hans morfar och vi hade riktigt trevligt. Vi var på Vasa museum hans morfar är en riktigt fanatiker då det kommer till historia han kan allt! Sen så drog vi och käkade en god lunch på Djurgården! 


Sen blev det en kvällspromenad med min käresta, galet hur jag pallar med promenader! Gick in i vecka 33 igår också bara 7 veckor kvar! <3


Hörs sen! :)

Shopping och bebis mys!

 
 
Det blev lite shopping till lillan idag när vi var i Haninge det blev ett litet fynd inne på Kappahl. Efter det så kom Ullis, Markus och lilla Emma förbi och var lite sociala. Fick gosa lite bebis det är så mysigt! Fast hon var inte spec glad när dom kom hit haha hon skrek som en stucken gris haha. Sötkorv! 
Klickade hem en skötväska idag också så jäkla snygg från Elodiedetails. Så nu är äntligen vagnen klar! 
 
Trevlig kväll allihopa! 

Glad tjej!

Idag har jag varit överallt och ingenstans känns det som tvättat en hel del kläder plus baby kläderna och sen fick jag mig ett stick i armen så nu väntar vi på provsvar som kommer på fredag men det ska nog vara lugnt. 

Jag och Nicklas blev ju fotade för nån helg sen och nu äntligen har jag fått bilderna!! Glad tjej!! 

Therese är grym på och fota! 

Jag får fjärilar i magen när jag ser den här bilderna, känner mig som nykär! Tänk att han min Nicklas är min och han är pappa till min eller våran dotter som snart kommer vara hos oss min fina blivande familj! Kan knappt tro att det är sant! <3