<3

 
 
Jag vet inte hur jag ska förklara hur mycket jag uppskattar allt du gör för mig och att du har orkat stått ut med mig dom här hemska dagarna jag hade nog inte klarat det här utan dig. Jag älskar dig!
 
 
 
 
 
 
 

ÄLSKADE VASARIS!

Jag satt och kollade gamla fimklipp och så hittade jag filmen på mig och Vasaris när jag red på ridskolan. Det är galet vad jag saknar den tiden och jag saknar framförallt min älskade och finaste Vasaris och Berra såklart men han har flyttat. Jag har sagt flera gånger att jag måste åka upp till stallet och pussa på dom men det har inte blivit av, och nu när jag har en systemkamera så ska jag verkligen upp och fota! 
 
Bjuder iaf på en filmsnutt på oss! :) <3 
 
 

POWER RING!

Har kollat in Blondinbellas snygga ringar på Boozt och det finns en ring där som jag vill ha den är så fin den skulle passa perfekt på mitt finger. Har kollat in en hel del kläder också men det är shopping förbud för min del måste hinna använda det jag har köpt också. Men det blir alltid " bara den och den men den här är på rea" och sen slutar det iaf med att man har shoppat en helt ny garderob. Så nu ska jag nog unna mig en snygg ring istället ;)
 
 
Visst är den fin!