VICTORIA'S SECRET!

En liten London uppdatering kommer här! Vi har varit och kollat på st Pauls katedralen och Tower bridge och avnjutit en god lunch. Efter det blev det en tur inne på Victorias secret och herre min skapare där kan man gå i flera timmar, kom iaf ut med fina underkläder! 

Nu sitter vi och tar det lugnt på ett fik innan nästa shopping runda. Stackars älskling som får stå ut med mig och all shopping! 


UNDERBARA STAD!

Det blev inte direkt som vi hade planerat med hotell incheckningen så vi hade några timmar och döda tid men hallå som att det är svårt här eller, nepp! Så vi lämna in väskorna tog med oss kameran och så drog vi. Vi gick längs hela Hyde park alltså galet stor och fin den parken är, så jag knäppte några bilder sen gick vi vidare. 

Det blev självklart en promenad till oxford jag kunde inte slita mig och sen när primemark skylten lyser upp så fint så blev det en trio där inne också, kom ut med bara en full kasse och det är bara första dagen. Kommer sluta som förra gången om inte värre. Uppe i luften!

Vilket härligt flyg väder vi har solen steker genom fönstret det hade varit skönt med sånt väder i London men där väntas det tydligen regn, som vanligt! 


Vi har inte långt kvar nu ca en halvtimme men det är bara till flygplatsen sen har vi kanske en timme på tåget också. Snart går vi på Oxford igen iiiih im happy!! 

Hörs i London 🇬🇧