TILL HÖSTEN

Jag som är allergisk mor kyla och allt som tillhör vintern så kan man ju inte låta bli och kolla alla dessa fina höstkläder, så jag tänkte visa mina favoriter som jag lätt skulle vilja ha till hösten. Vilka är era favortier?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SKÄRGÅRDSFEST

Oj vilken kväll det blev igår jag och Idah hade så jäkla roligt. Det var skärgårdsfest i hamnen och det var trubadurer och band som spelande på varenda krog och så hade dom ett stort tält ett cirkustält typ, banden smalare en Thord spelade jäklar vilket grymt band det är. Dom spelade allt från acdc till Roger Pontare. VARFÖR BRYR NI ER?

Är det nånting jag kan bli galen på så är det dessa nyllen som ska påpeka allting alltså jag menar allt. Det är instagram poliser, FB poliser och allt var det där. Det räcker med att nån har ett vinglas på bordet eller ett barn som springer barfota i centrum så är det nån lirare som alltid ifrågesätter det " är det så smart och dricka när man ammar? VA dricker du vin när du har barn? Varför har hon ingen solhatt? Låter du ungen gå utan jacka när det regnar? osv listan kan bli lång. Och jag tror inte folk är så hjärndöda så dom skulle göra nånting som skadar deras barn. Jag fattar inte varför folk bryr sig eller hur dom orkar bry sig om hur andra tar hand om sina barn. Finns en IG mamma som jämt får kommentarer om varför hon gör så eller si med sin unge. Men låt folk göra som dom vill vi mammor kan väl våra barn bäst. Så om ni vill påpeka nånting så kan ni ju skriva en bok om hur man uppfostrar barn. För vi verkar ju inte veta det.
 
Min älskade lilla Emilia vad skulle vi göra utan dig! <3