Stolt mamma!

Den här dagen har der varit full rulle. Började dagen på Bvc då Emilia spyr hela tiden men hon går upp i vikt så hon mår bra, efter det så drog jag och mamma till Haninge för lite shopping äntligen shoppade jag nånting till mig själv, sen blev det middag hos Ullis och Markus och det serverades pannbiff med potatis och gräddsås galet gott. 

Och på kvällen så blev millis helt hysterisk hon grät och spydde som jag vet inte vad och det verkar helt galet att det kan vara normalt och spy så mycket som hon gör. 

Men nu till rubriken: Hon vände sig från mage till rygg idag, från ingenstans så ba poff så låg hon på rygg. Min duktiga tjej <3 

Nu ligger Emilia och sussar så sött så nu ska jag sova för i mörrn blir det dejt med bästisen! <3 
kulan! <3

Här om dagen fick jag dom efterlängtade bildens från Elin som fotade oss i september och jag blev grymt nöjd över bilderna, och jag är så glad att jag skickade mail till Natalie och att hon har så grymma fotograf vänner som ville föreviga denna vackra mage! 

<3 

Egen tid!

Jag bara älskar kvällarna just nu, Emilia somnar själv i sin säng och jag kan fixa och dona och sen sätta mig framför tvn och bara ta det lugnt, tack älskade unge! 

Det har varit full rulle sen sist har hjälpt mina kära vänner och flyttat, varit på Ikea, fikat hos mormor och morfar. Väldigt mysigt! 

Mammas hjärtegull!