FREDAG

Idag har vi haft Ullis, Markus och Emma på besök igen 3 helgen i rad nu, men det är alltid lika kul och träffa dom, träffar ju dom betydligt mer än nån annan även fast dom bor 4 timmar bort haha, Och idag när jag och Emma är på golvet så släpper jag henne och håller ut mina armar och vad gör hon jo hon går, haha Ullis min var ju oslagbar. Nu längtar jag tills min Emilia börja knalla men det är nog inte långt kvar.
 
Sen kom även svärmor och hela gänget över på grillning vi trotsa regnet och grillade ändå. Nu ligger jag och Nicklas i soffan och bara glor på tv, ikväll blir det tidigt i säng för man vet aldrig när Emilia får för sig och vakna.
Trevlig kväll!
 
Hur duktig är hon inte! Sötnöt!
 

Ny bilbarnstol

Igår kom äntligen den efterlängtade bilbarnstolen från Maxi cosi mobi den är så fin och Emilia trivs som fisken i vattnet i den stolen, skönt och komma upp lite och se ut när man ute och åker.
 
Hon satt och lekte med sin kanin i typ 30 min i stolen och verkade inte alls vilja komma upp. Tur är väll det när vi ska åka ner till Småland och hälsa på Ullis, Markus och Emma. Och såklart sitter paddan upphängt också!
 
 
 

FYNDA DIDRIKSON

Är det bara jag som tycker det är svårt och veta vad man ska köpa i klädväg till kidsen nu när hösten och vintern är snart är här. Kommer dom leka i snön när dom är så små eller kommer dom sitta i vagnen? Emilia blir 1 år i Oktober och det här med höst/vinter kläder är en gåta.
 
Men till er som vet vad ni ska köpa till era barn så har jag ett tips här:
Didrikson overaller och Jackor som är nedsatta och treton gummistövlar till nedsatt pris. Så in och fynda innan alla strl tar slut. Ni hittar fynden HÄR. Ni får 10 % om ni registerar er i deras nyhetsbrev
Jag tror vi får vänta till nästa år.